Caravanstalling in de buurt van Tilburg

Van Creij is het adres voor stalling van bijvoorbeeld caravans, campers, oldtimers of één van de andere stalmogelijkheden. Van Creij is gevestigd in het Brabantse plaatsje Landhorst dat eenvoudig bereikbaar is vanuit Tilburg. (A73, A50 en de Peelweg)

20 jaar geleden zijn Tiny & Thea van Creij met de caravan stalling gestart. Het begon met een enkele loods en is door de grote belangstelling voor het stallen van caravans, campers, vouwwagens en oldtimers uitgegroeid naar 7 loodsen. 

Onze diensten

 • Stalling

  Bent u opzoek naar goede stalling van bijvoorbeeld uw caravan, camper, vouwwagen, oldtimer of boot? Dan bent u bij Van Creij Caravanstalling op de juiste plek. Breng het naar ons, dan heeft u er de rest van het jaar geen omkijken meer naar.

  Van Creij Caravanstalling verzorgd sinds stalling met uitgebreide mogelijkheden sinds 1999.

  ✔ Makkelijk bereikbaar
  Van Creij, gelegen in Landhorst is goed bereikbaar voor vakanties in of naar zuiden. Landhorst heeft een centrale ligging in de regio Nijmegen, Eindhoven, Venlo.

  ✔ Afgesloten geventileerde loodsen met camerabewaking
  Alle loodsen van Van Creij Caravanstalling zijn afgesloten en goed geventileerde ruimtes met een verharde ondergrond. Het terrein is voorzien van camerabewaking.

 •  

  ✔ Geisoleerde stalling (vorstvrij)
  Wij hebben daarnaast de keuzenmogelijkheid voor extra geisoleerde stalling. Deze is vorstvrij waardoor water in uw caravan niet kan bevriezen en de accu minder lijdt.

  ✔ Halen en brengen zonder meerkosten
  U kunt de carnavan 1 keer per jaar zonder meerkosten halen en brengen.  In- en uitrijden van de gestalde spullen doen we met u samen om schade aan andermans voertuigen te voorkomen.

  ✔ Compressor en wasmogelijkheden
  Wij controleren we de bandenspanning voordat we uw caravan of camper meegeven. Indien nodig kunnen we deze samen met u oppompen.Wij hebben daarnaast ook wasspullen, hogedrukreiniger en stofzuiger klaar staan zodat u de caravan of camper bij ons schoon kunt maken. We bieden daarnaast ook de mogelijkheid om voor € 35,- de caravan voor u te wassen. Voor € 15,- extra kunt u ook een zwart of groen vuil dak schoon laten maken.

   

 • Caravanstalling

  Ideale stalling voor uw caravan. Kies voor de geventileerde of geisoleerde opslagloods.

 • Camperstalling

  Ook uitermate geschikt voor de stalling van uw camper. Altijd makkelijk halen en brengen.

 • Overige opslag

  Ook voor het stallen van een vouwwagen, aanhangwagen of boot.

 • Caravan wassen

  Indien gewenst kunnen wij voor €35,- uw caravan van buiten reinigen waardoor u schoon op pad kunt gaan. (bij groen of zwart dak € 15,- toeslag)

 

Impressie van "van Creij Caravans BV"

 

Dus wilt u een caravan stallen in de buurt van Tilburg?

Neem dan contact op met Tiny van Creij om een afspraak te maken voor de stalling van uw caravan, camper of één van de andere mogelijkheden.

Tel: 0485-478468
Mob: 06-51999108 

Voor autostalling bel Marco Takken: 06-22476189

Caravanstalling Tilburg. Tilburg is een gemeente in Noord-Brabant. De gemeente Tilburg omvat naast de gelijknamige stad Tilburg tevens de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout. Per 1 mei 2014 had de gemeente 210.289 inwoners, waarmee het de zesde gemeente van Nederland is..

 

Van Creij Caravanstalling is de plek voor uw caravan, camper, oldtimer, boot of vouwwagen. 

Neem contact met ons op!

Van Creij Caravans BV
Boekelsebaan 6
5445 NG Landhorst
tel: 0485-478468

iInfo@vancreijcaravansbv.nl


Openingstijden: Op telefonische afspraak. Op zon- en feestdagen gesloten, zowel voor verplaatsing als voor telefonische afspraken.

stalling-tekst

Stalling

Van Creij Caravans BV is 20 jaar geleden ontstaan langs de melkveehouderij van Tiny & Thea van Creij. Het begon met een enkele loods. Door grote belangstelling in de stalling van caravans groeide het uit naar 7 loodsen voor stalling en opslag. In 1999 besloot fam. Van Creij voorledig over te gaan op stalling. 

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven?
Bekijk dan hier het complete overzicht

Algemene voorwaarden voor stalling

© 1999-2024 Van Creij Caravanstalling